Kernwaarden

Service en bereikbaarheid: Gemini is 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Gemini neemt een calamiteit altijd serieus en zorgen dat er binnen 60 minuten een calamiteitenploeg op locatie is.

Totaalleverancier: Gemini schoonmaakgroep is een bijzondere én bijzonder waardevolle partner. Bij opdrachtgevers regelen we meer dan alleen schoonmaak. Zo kunnen wij gevelonderhoud, beveiligingswerk (openen en sluiten van panden), afvaltransport en nog veel meer. Dat is pas een schoonmaakgroep.

Betrokkenheid: Bij Gemini weten ze wat opdrachtgevers en medewerkers willen. Gemini werkt met korte lijnen en staat een open communicatie voor. Zo weet iedere medewerker wat er speelt op de werkvloer en wordt er door iedereen meegedacht aan de passende of creatieve oplossing.

Snelheid en flexibiliteit: Bij Gemini is de directeur ook enig aandeelhouder. Zo kan er in gesprek met een opdrachtgever direct besluiten worden genomen. Gemini streeft ernaar om binnen 24 uur na de bezichtiging van uw onroerend goed vrijblijvend een waardevolle offerte en/of plan van aanpak te voorzien.